2017 BEYKENT TRMBM ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• Beykent Üniversitesi Avalon Yerleşkesinde 29-30 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen Türkçe Model Birleşmiş Milletler Etkinliği başarıyla tamamlandı.

Özel Beykent Okulları tarafından Beykent Üniversitesi Avalon Yerleşkesinde 29-30 Nisan 2017 tarihinde gerçekleştirilen Türkçe Model Birleşmiş Milletler Etkinliği başarıyla tamamlandı. İl çapında düzenlenen etkinliğe okulların ve öğrencilerin ilgisi beklenilen düzeydeydi. Öğrenciler iki günlük süreç boyunca dünya devletlerinin temsilcileri olarak, belirlenen dünya sorunlarına çözüm üreterek sonuç bildirgeleri hazırladılar. Dünyada yaşanan olaylar ve sorunlara karşı duyarsız kalınmaması gerektiğini vurgulamış oldular. İki gün boyunca bizimle olan tüm okullara teşekkür ediyor ve 2018 Beykent Trmbm etkinliğinde görüşmek dileğiyle .