2016 BEYKENT TRMBM

• TRMBM konferansı; Birleşmiş Milletler'de yapılan gerçek uygulamanın simülasyonudur.

Özel Beykent Okulları tarafından Beykent Üniversitesi Ayazağa Kampüsünde 21-22 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilen Türkçe Model Birleşmiş Milletler Simülasyonu başarıyla tamamlandı.

İl çapında düzenlenen organizasyona okulların ve öğrencilerin ilgisi beklenilen düzeydeydi. Öğrenciler iki günlük süreç boyunca dünya devletlerinin temsilcileri olarak belirlenen dünya sorunlarına çözüm üreterek sonuç bildirgeleri hazırladılar. Dünyada yaşanan olaylar ve sorunlara karşı duyarsız kalınmaması gerektiğini vurgulamış oldular.İki gün boyunca  bizimle olan tüm okullara teşekkür ediyor ve 2017 Trmbm görüşmek dileğiyle.